jtosay

  • ۰
  • ۰
تحقیق درمورد پاستوریزه سازی 8 ص

تحقیق درمورد پاستوریزه سازی 8 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 7 پاستوریزه سازی پاستوریزه سازی(PASTEURIZATION): روشی برای کشتن اغلب میکروارگانیسمهای بیماریزا (کاهش تعداد آنها تا حدی که ایجاد بیماری نکنند) و غیر فعال ساختن آنزیمهای موجود در مواد غذایی بمنظور به تعویق انداختن فساد در مواد غذایی اطلاق میگردد. * (LTLT): حرارت دادن مواد غذایی تا 62.8 سانتی گراد به مدت نیم ساعت. * (HTST): حرارت...ادامه و دانلود

تحقیق درمورد نوشابه 28ص

تحقیق درمورد نوشابه 28ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 13 نوشابه نوشابه، نوعی نوشیدنی شیرین گازکربنیک دار است که به عنوان نوعی نوشیدنی خنک و معمولاً برای برطرف نمودن تشنگی و یا به همراه غذا، مورد استفاده قرار می گیرد. اغلب نوشابه ها حاوی کافئین هستند. در برخی مناطق به دلیل گاز موجود در نوشابه مثل کالیفرنیا و فلوریدا، به آن سودا (بی کربنات دو سود) می...

تحقیق درمورد نقش مواد غذایی اکسیدانی در سلامتی بدن 5ص

تحقیق درمورد نقش مواد غذایی اکسیدانی در سلامتی بدن 5ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 5 نقش مواد غذایی آنتی اکسیدانی در سلامتی بدن امروزه همه جا از فواید مواد آنتی اکسیدانی، از پیشگیری بیماری های قلبی گرفته تا کاهش آسیب مغز و چشم ها صحبت می شود. آنتی اکسیدان ها جلوی عمل رادیکال های آزاد را که موادی فعال و ویرانگر هستند، می گیرند و آنها را...

تحقیق درمورد نقش فناوری نانو در صنایع غذایی 40ص

تحقیق درمورد نقش فناوری نانو در صنایع غذایی 40ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 40 آموزشکده کشاورزی شهید رجایی نیشابور عنوان: نقش فناوری نانو در صنایع غذایی استاد ارجمند : جناب آقای انصاریان گردآورندگان: بهزاد محمدی – بهزاد حبیبی پائیز 1386 فهرست عناوین نانو تکنولوژی، فناوری نوین 3 تعریف نانو تکنولوژی 3 تاریخچه نانو در جهان 5 اصول پایه نانو تکنولوژی 6 اساس ارتباط نانو تکنولوژی و علم...

تحقیق درمورد مکان‌یابی دفاتر اسناد رسمی 12ص

تحقیق درمورد مکان‌یابی دفاتر اسناد رسمی 12ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 12 مکانیابی دفاتر اسناد رسمی اشاره : بشر در دورانی از زندگی که میتوان آن را دوران زندگی انفرادی نامید، برای تملک و تصرف آنچه لازم داشت، خود را پایبند هیچ قید و شرطی نمیدانست و از طبیعت بهاندازه احتیاج و قدرت خود استفاده میکرد. با گذشت قرنها و تغییر شیوه زندگی، اشتغال انسانها به شغل...

تحقیق درمورد نقش فناوری نانو در صنایع غذایی 31ص

تحقیق درمورد نقش فناوری نانو در صنایع غذایی 31ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 30 دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی سمینار کارشناسی با عنوان: نقش فناوری نانو در صنایع غذایی گردآورنده: سحر میرشاهی 834316 استاد راهنما : مهندس برزگر بهار 1385 فهرست عناوین نانو تکنولوژی، فناوری نوین 2 تعریف نانو تکنولوژی 2 تاریخچه نانو در جهان 3 اصول پایه نانو تکنولوژی...

تحقیق درمورد نقش رژیم غذایی در بهبود اختلالات خلقی و عاطفی 10ص

تحقیق درمورد نقش رژیم غذایی در بهبود اختلالات خلقی و عاطفی 10ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 9 نقش رژیم غذایی در بهبود اختلالات خلقی و عاطفی نتایج ارزیابی ها نشان می دهد تغییرات ساده در رژیم غذایی افراد، می تواند تأثیر عمده ای در بهبود افسردگی ، اضطراب و اختلالات خلقی بگذارد، به نحوی که این گونه افراد نیاز مداوم به داروهای ضدافسردگی نخواهند داشت . البته...

تحقیق درمورد شرحی بر مواد 147 و 148 اصلاحی قانون ثبت مصوب 21 36ص

تحقیق درمورد شرحی بر مواد 147 و 148 اصلاحی قانون ثبت مصوب 21 36ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 36 شرحی بر مواد 147 و 148 اصلاحی قانون ثبت مصوب 21/6/70 مقدمه : بعد از استقرار مشروطیت به منظور سامان دادن به مساله مالکیت در اراضی و خاتمه دادن به دعاوی انبوه مربوط به اسناد تنظیمی راجع ملاک که بعضاً معارض بوده و همواره به عنوان...

تحقیق درمورد داوری در قراردادهای بیمه 8ص

تحقیق درمورد داوری در قراردادهای بیمه 8ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 8 داوری در قراردادهای بیمه مروزه کمتر کسی را می توان یافت که تجربه مراجعه به شرکتهای بیمه برای خرید بیمه نامه و یا دریافت خسارت را نداشته باشد. با این وصف نارضایتی از شیوه محاسبه خسارت نیز تجربه دیگری است که در این مسیر توجه هر زیاندیده ای را به خود جلب می نماید. به...

تحقیق درمورد نحوه عملکرد آنتی‌اکسیدان‌ها 6ص

تحقیق درمورد نحوه عملکرد آنتی‌اکسیدان‌ها 6ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 6 نحوه عملکرد آنتیاکسیدانها آنتی اکسیدان ها شامل مواد مغذی (ویتامین ها و املاح معدنی) و آنزیم ها ( پروتئین های موجود در بدن که در واکنش های شیمیایی نقش کمکی دارند) هستند. بنظر می رسد این مواد در جلوگیری از ایجاد بیماری هایی مانند سرطان ، بیماری قلبی ، سکته مغزی ، آلزایمر ، آرتریت روماتوئید...

تحقیق درمورد نحوه عملکرد آنتی اکسیدانها 6ص

تحقیق درمورد نحوه عملکرد آنتی اکسیدانها 6ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 6 نحوه عملکرد آنتیاکسیدانها آنتی اکسیدان ها شامل مواد مغذی (ویتامین ها و املاح معدنی) و آنزیم ها ( پروتئین های موجود در بدن که در واکنش های شیمیایی نقش کمکی دارند) هستند. بنظر می رسد این مواد در جلوگیری از ایجاد بیماری هایی مانند سرطان ، بیماری قلبی ، سکته مغزی ، آلزایمر ، آرتریت...

تحقیق درمورد خلا‌صه معامله تسامح و مسؤولیت‌های ناشی از آن 7ص

تحقیق درمورد خلا‌صه معامله تسامح و مسؤولیت‌های ناشی از آن 7ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 5 خلاصه معامله تسامح و مسؤولیتهای ناشی از آن تصویب قانون ثبت اسناد و املاک در سال 1310 و همچنین آییننامه اجرایی آن در سال 1317، بسیاری از مفاهیم مربوط به ثبت اسناد و املاک تعریف شد؛ اما در هیچیک از مواد قانونی از خلاصه معامله تعریف مشخصی ارائه نگردیده و آنچه...

تحقیق درمورد نانو تکنولوچی و صنایع غذایی 40ص

تحقیق درمورد نانو تکنولوچی و صنایع غذایی 40ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 40 آموزشکده کشاورزی شهید رجایی نیشابور عنوان: نقش فناوری نانو در صنایع غذایی استاد ارجمند : جناب آقای انصاریان گردآورندگان: بهزاد محمدی – بهزاد حبیبی پائیز 1386 فهرست عناوین نانو تکنولوژی، فناوری نوین 3 تعریف نانو تکنولوژی 3 تاریخچه نانو در جهان 5 اصول پایه نانو تکنولوژی 6 اساس ارتباط نانو تکنولوژی و علم و...

تحقیق درمورد مواد معدنی 20ص

تحقیق درمورد مواد معدنی 20ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 20 به طور کلی، غده پاراتیروئید، عمل آزاد شدن کلسیم از استخوان ها را کنترل می کند. با کمبود کلسیم در خوراک دام، این غده تحریک شده با ترشح هورمون خود، باعث آزاد شدن کلسیم می شود، به نحوی که غلظت کلسیم را در خون تقریباً ثابت نگه می دارد. البته در این حالت چون کلسیم و فسفر...

تحقیق درمورد حقوق و مدیریت ثبت اختراع 20ص

تحقیق درمورد حقوق و مدیریت ثبت اختراع 20ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 20 حقوق و مدیریت ثبت اختراع (تحولات بین المللی اخیر در زمینه حقوق ثبت اختراع ) حقوق مدیریت ثبت اختراع به عنوان یکی از شاخه های اصلی حقوق مالکیت معنوی (مالکیت فکری ) از موضوعات اساسی کنوانسیون پاریس در حمایت از مالکیت صنعتی است 0 بخش اول این مقاله در فصلنامه شماره 12 دیدگاههای حقوقی...

تحقیق درمورد مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی 42ص

تحقیق درمورد مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی 42ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 42 مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی مقدمه بسته بندی عبارت است از هنر وعلم اماده سازی مواد غذایی برای انبار کردن ،ودر نها یت فروش . بسته بندی باید تا حد امکان ساده و ارزا ن باشد ضمن اینکه اهداف اولیه بسته بندی یعنی خاصیت حفاظتی و جذابیت رانیز دارا باشد...

تحقیق درمورد مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی 42 ص

تحقیق درمورد مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی 42 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 42 مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی مقدمه بسته بندی عبارت است از هنر وعلم اماده سازی مواد غذایی برای انبار کردن ،ودر نها یت فروش . بسته بندی باید تا حد امکان ساده و ارزا ن باشد ضمن اینکه اهداف اولیه بسته بندی یعنی خاصیت حفاظتی و جذابیت رانیز...

تحقیق درمورد جایگاه امضاى دیجیتالى در ثبت اسناد به شیوه الکترونیکى 39ص

تحقیق درمورد جایگاه امضاى دیجیتالى در ثبت اسناد به شیوه الکترونیکى 39ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 39 جایگاه امضاى دیجیتالى در ثبت اسناد به شیوه الکترونیکى (قسمت اول) چکیده : در اسناد مکتوب، امضا، نشان تایید تعهدات قبول شده در آن سند به شمار مىآید. از آن جهت که در تجارت الکترونیکى «مدارک الکترونیکى» داراى جایگاهى همانند اسناد مکتوب هستند، لذا امضا در این مدارک نیز علىالاصول...

تحقیق درمورد مقدمه ای بر بسته بندی 15ص

تحقیق درمورد مقدمه ای بر بسته بندی 15ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 15 مقدمه : آن چه در این جا می خوانید فکری نیست که تازه در ذهن ما شکل گرفته باشد . حتی حرف تازه ای هم نیست و پیش از این بارها درباره آن نوشته ایم و گفته ایم . با این حال امید داریم که با تکرار این نوشته ها و گفته ها بستر...

تحقیق درمورد ثبت اسناد و املا‌ک کشور و توسعه قضایی 5ص

تحقیق درمورد ثبت اسناد و املا‌ک کشور و توسعه قضایی 5ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 4 ثبت اسناد و املاک کشور و توسعه قضایی ستیفای حقوق مردم، برقراری و تحکیم عدالت و جلوگیری از وقوع ظلم و ستم از جمله مقولات اساسی در هر جامعه انسانی است که در صورت تحقق کامل آنها بسیاری از مشکلات و موانع موجود بر سر راه توسعه و پیشرفت جوامع برطرف...

تحقیق درمورد مضرات مصرف نمک 8ص

تحقیق درمورد مضرات مصرف نمک 8ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 8 مضرات مصرف نمک نمک خوراکی (edible salt) یک ماده معدنی و بـلـورین است که عمدتاً از سـدیم کلراید (sodium chloride) تشـــکیل یافته است. از جمله مصارف نـمک خوراکـی می تـوان بـه طـعم دهـی بـه مـواد غـذایـی، به عنوان یک نـگهدارنده مـواد غـذایـی (جلـوگیری از فسـاد مـــواد غذایی) و ترد کننده گوشت اشاره کرد. تقسیم بندی نمک...

تحقیق درمورد توسعه تدریجی مالکیت معنوی 20ص

تحقیق درمورد توسعه تدریجی مالکیت معنوی 20ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 19 توسعه تدریجی مالکیت معنوی بررسی تاریخچه حقوق مالکیت فکری ملاحظه میشود کشورهای توسعه یافته به تناسب برداشتن گامهای موثر در عرصه علم و صنعت به قوانین مرتبط با مالکیت فکری در زمینههای مختلف و توسعه آن پرداختهاند. با توجه به حساسیت و ضرورت موضوع مقاله حاضر از خبرنامه حقوق فناوری را خدمت شما ارائه میکنیم...

تحقیق درمورد مسمومیت غذایی 18ص

تحقیق درمورد مسمومیت غذایی 18ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 18 مسمومیت غذایی مسمومیت غذایی بر اثر خوردن غذای آلوده یا زیاد خوردن ایجاد میشود. علایم آن بیشتر با درگیری دستگاه گوارش همراه است و شدت این بیماری طیف گستردهای دارد. گاهی آنقدر خفیف است که نیاز به اقدامات درمانی ندارد و گاهی در کودکان زیر 1 سال، افراد پیر و افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف آنقدر شدت...

تحقیق درمورد بیمه 10ص

تحقیق درمورد بیمه 10ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 10 بیمه یمه از زبان هندی ( اردو ) گرفته شده است و معنی لغوی آن ضمانت است . در اصطلاح نیز ضمانت مخصوصی است از جان یا مال که در حقوق جدید دنیا رواج یافته است . در بیمه اشخاص با پرداخت وجهی مسئولیت کالا یا سرمایه یا جان خود را بعهده دیگری میگذارند و بیمه کننده در...

تحقیق درمورد مربا و مارمالاد و ژله مربا ویژگیها و روشهای آزمون 18 ص

تحقیق درمورد مربا و مارمالاد و ژله مربا ویژگیها و روشهای آزمون 18 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 16 مربا و مارمالاد و ژله مربا ویژگیها و روشهای آزمون 1 ـ هدف هدف از تدوین این استاندارد تعیین ویژگیها , بسته‏بندی , نشانه‏گذاری , نمونه‏برداری و روشهای آزمون مربا و مارمالاد و ژله مربا می‏باشد . 2 ـ دامنه کاربرد 1 ـ هدف هدف از...

تحقیق درمورد استفاده از نقشه‌هایGIS READY سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در به‌روز رسانی نقشه‌های پایه کاداستری 7

تحقیق درمورد استفاده از نقشه‌هایGIS READY سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در به‌روز رسانی نقشه‌های پایه کاداستری 7 لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 7 استفاده از نقشههایGIS-READY سازمان مدیریت و برنامهریزی در بهروز رسانی نقشههای پایه کاداستری اشاره: امروزه استفاده از GIS در مدیریت شهری امری انکارناپذیر است. در عین حال مدیریت شهری نیز دارای بخشهای مختلفی است که برای هریک از آنها متولی خاصی در نظر گرفته شده...

تحقیق درمورد مراحل تهیه قند از چغندر قند 25 ص

تحقیق درمورد مراحل تهیه قند از چغندر قند 25 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 22 مراحل تهیه قند از چغندر قند مراحل حمل چغندر قند به کارخانه را می توان در نمودار زیر مشاهده کرد. دستگاه تخلیه خاک برگشتی به کامیون کامیون حامل خاک توزین خروج از کارخانه اولین مرحله که در کارخانه بعد از حمل چغندر قند انجام می شود مرحله عیارسنجی می باشد که این...

تحقیق درمورد ماشینهای بسته بندی مواد غذایی 30ص

تحقیق درمورد ماشینهای بسته بندی مواد غذایی 30ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 30 ماشینهای مورد استفاده جهت بستهبندی مواد غذایی امروزه در طرح تیپهای متفاوت ساخته و مورد استفاده قرار میگیرند بیان یک تقسیمبندی جامع و مانع برای همة ماشینها کاری مشکل است اما در ذیل سعی شده با ارائه یک تقسیمبندی با توجه به نحوة عمل کرد این ماشینهای شمای کلی از تنوع ماشینهای مورد استفاده...

تحقیق درمورد ماست 5ص

تحقیق درمورد ماست 5ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 5 ماست ماست یک محصول شیری تخمیر شده نیمهجامد است که چندین قرن قبل در کشور بلغارستان تولید شد و سپس محبوبیت آن افزایش یافت و اکنون در بیشتر قسمتهای جهان مصرف میشود. اگرچه قوام، عطر و طعم آن از منطقهای به منطقه دیگر فرق میکند اما اجزاء سازنده و شیوه تولید آن کم و بیش یکسان است. اجزاء...

تحقیق درمورد فرایند انجماد مواد غذایی 10ص

تحقیق درمورد فرایند انجماد مواد غذایی 10ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 10 بسمه تعالی پیشگفتار آئین کار فرآیند انجماد مواد غذایی و عرضه آن که بوسیله کمیسیون فنی نگهداری مواد غذایی در سرد خانه زیر صفر تهیه و تدوین شده و در هشتادمین کمیته ملی استاندارد فرآورده‏های کشاورزی و غذائی مورخ 68/8/30 مورد تائید قرار گرفته , اینک به استناد ماده یک قانون مواد الحاقی به قانون...

تحقیق درمورد فراوری گوچه فرنگی در سردخانه 10ص

تحقیق درمورد فراوری گوچه فرنگی در سردخانه 10ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 10 عنوان تحقیق : آئین کار نگهداری و ترابری گوجه فرنگی در سردخانه استاد ارجمند : جناب آقای مهندس محمدیان گرد آورنده : منصور قاسمی بهار 1386 فهرست مطالب هدف و دامنه کاربرد آماده سازی گوجه فرنگی بسته بندی بارگیری در وسایل ترابری مجهز به تجهیزات سرمازا یا سردخانه شرایط بهینه در طی ترابری...

تحقیق درمورد فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا 8ص

تحقیق درمورد فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا 8ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 8 فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا مقدمه مواد غذایی را می توان با استفاده از فرآیندهای حرارتی یا غیر حرارتی نگهداری نمد. فرآیندهای حرارتی (تحت عناوین حرارت دادن و پختن )علاوه بر غیر فعال نمودن میکروارگانیسم ها، بر کیفیت مواد غذایی نیز اثر می گذارند. این در...

تحقیق درمورد غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی 43ص

تحقیق درمورد غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی 43ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 58 6954 مواد غذایی ـ غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی ـ آئین کار بهداشتی چاپ اول آشنایی با مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی...

تحقیق درمورد طرح تولید گوشت مرغ 10 ص

تحقیق درمورد طرح تولید گوشت مرغ 10 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 14 مقدمه با رشد انفجاری جمعیت بشر در قرن گذشته ، نیاز مبرم به تهیه مواد غذایی مورد احتیاج این جمعیت روبه رشد ، بیشتر احساس می شود. از بین مواد غذایی مورد نظر انسان تأمین مواد پروتئینی در دوره های مختلف رشد (از کودکی تا جوانی و پیری) از اهمیت و جایگاه ویژه و...

تحقیق درمورد صنایع خراسان 12ص

تحقیق درمورد صنایع خراسان 12ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 12 صنایع industries صنعت تاریخچه صنعت استان خراسان گویای آن است که گسترش آن در گذشته بر حمل ونقل کالا در جاده ابریشم متکی بوده و محصولات خراسان از قبیل منسوجات ، خشکبار ، صابون و سفال و از این جاده در داخل و خارج از کشور توزیع می شده است . با اختراع ماشین بخار و...

تحقیق درمورد شیر 33ص

تحقیق درمورد شیر 33ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 33 مقدمه شیر باارزشترین ماده غذایی است که تقریباً کلیه مواد لازم جهت رشد و ادامه زندگی انسان را دارا بوده و اهمیت آن بخصوص در مورد تغذیه و رشد کودکان مشهود است و تنها ماده غذایی است که میتواند بطور متعادل اکثر نیازهای غذایی انسان را تأمین کند. پروتئین شیر کلیه اسیدهای آمینه ضروری لازم برای بدن را...

تحقیق درمورد سیلو 35 ص

تحقیق درمورد سیلو 35 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 33 کلیات سیلو: سیلو کردن عملی است که به وسیله آن برخی از غذاهای دام در محلی محفوظ و حتی المقدور بدون هوا تحت تخمیر قرار گرفته و نگهداری می شود. این محل ها سیلو نامیده می شود. (سیلو کلمه ای است اسپانیائی و به معنی انبار و یا زیر زمین می باشد) و مواد سیلو شده را...

تحقیق درمورد سیستم های HACCP در صنایع غذایی 15ص

تحقیق درمورد سیستم های HACCP در صنایع غذایی 15ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 15 سیستم های (HACCP )در صنایع غذایی HACCP مخفف hazard analysis and critica lcontrol point است, اندیشه برقراری این سیستم برای کاهش ریسک سلا مت مصرف کنند گان مواد غذایی از اقدامات شرکت pilsbury مشاور وهمکار سازمان ملی سفینه های فضا یی و فضا نوردی امریکا (نا سا) (NASA ) ریشه گرفته است...



...

  • ۹۶/۱۱/۰۶
  • فصل هنری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی